Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Gabi-Hami Vendégház és Étterem - Hajdúszoboszló
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Nyárfa u. 41.Web: www.gabihami.hu
Telefon: 06-20/943-8062

Bemutatkozás

Vendégházunk a strandtól tíz percre, Hajdúszoboszló üdülõövezetében, csendes környezetben található. A háromszintes épületben 4 db kétágyas szoba, hûtõvel, emeletenként fürdõszoba WC-vel, a földszinten étkezõ-konyha és televízió áll a vendégek rendelkezésére. Bográcsozási lehetõség! A gépjármûvek elhelyezéséhez zárt parkolót biztosítunk.

Ár: 24.000 HUF/éj/ház (6-8 fõ) + idegenforgalmi adó 410 HUF/fõ/éj.

Üdülési csekket és SZÉP kártyát elfogadunk! A Gabi-Hami Vendégházban megszálló kedves vendégeinknek készpénzes fizetés esetén, 10 % - os ételfogyasztási kedvezményt adunk a Hajdúszoboszlói Strand területén található Gabi-Hami Étteremben és a város szívében, a Hõforrás u. 22. alatti Clock Cafe Pizzériában! Egész évben várjuk kedves vendégeinket a Gabi-Hami Vendégházban!

Minden szállóvendégünk megkapja egyedi KUPONFÜZETÜNKET, mellyel partnereinknél különféle kedvezményeket vehetnek igénybe a nálunk töltött pihenés ideje alatt. (Kozmetika, divatáru, lovaglás, quad, gokart, strandcikk, hot-dog, ugrálóvár, sportruházat, virág-ajándék)

Étterem:
Szeretettel várjuk Önt és családját Magyarország legismertebb fürdõvárosában, Hajdúszoboszlón. Legyenek vendégeink, hogy megtapasztalhassák a teljes felüdülés élményét! Hajdúszoboszló kedvezõ adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételt az idelátogatók aktív és passzív kikapcsolódásához. A fürdõzés mellett Hajdúszoboszló város is számos változatos programokat kínál vendégeinek. Az igényesen gondozott és parkosított üdülõváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink