Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


A Génius Gambrinus és Kölcsey Apartman
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, József Attila út 6/b.Email: geniustrio@legnet.hu
Web: www.szoboszloszallas.huTelefon: 0620-355-6333,0620-578-5450
Gps: 47.4491699 , 21.3987267

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Hajdúszoboszló központjában lévõ apartmanjainkat. Szeretettel várjuk egész évben a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó kedves vendégeinket a Gambrinusz házban, illetve Kölcsey házban lévõ apartmanjainkba! Próbálja ki Ön is a termálvíz gyógyító hatását, élvezze a strandfürdõ, valamint az Aquapark által nyújtott szórakozást. Reméljük, hogy valamelyik ajánlatunk elnyeri tetszését és hamarosan Önt is elégedett vendégeink között üdvözölhetjük.

Gambrinusz ház
A Gambrinusz apartman a strandfürdõ nyári fõbejáratától 30m-re található. Az apartmanban 2 külön bejáratú szoba, nappali, fürdõszoba és WC van, egyénileg szabályozható fûtéssel és klímával ellátott. Gépkocsival érkezõ vendégeink részére a mélygarázsban 1db max. 1.9m magas gépkocsi részére díjmentes parkolási lehetõséget biztosítunk. A mélygarázsból az apartman 8 személyes lifttel közelíthetõ meg. A nappaliban kitûnõen felszerelt konyhasarok, hûtõ, mikró és sok más egy konyhában nélkülözhetetlen eszközök megtalálhatók. A „D” épületrészben wellness és fitness terem található, amelyet csak az épületben lakók használhatnak. A finn szauna és a jakuzzi díj ellenében vehetõk igénybe. Az apartman tõszomszédságában pékség, élelmiszerboltok, kávézó, éttermek, bankautomata és butikok találhatók.
Az apartman maximum 4 fõ részére vehetõ igénybe! Üdülési csekket 100%-ban elfogadunk! Garázs használat díjtalan!
Az apartmant az érkezés napján 13 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. Kellemes idõtöltést és jó pihenést kívánunk! Árak

Kölcsey ház

A Kölcsey apartman a strandfürdõ 3-as számú bejáratától 150m-re található. A csendes, nyugodt, családias környezet gyermekekkel érkezõknek különösen elõnyös. A zárt udvarrészben gyermekjátszótér található. Gépkocsival érkezõ vendégeinknek 1db max 1.9 m magas gépkocsi részére zárt mélygarázst díjmentesen biztosítunk. Az igényes felszerelésû apartman 1szobás, nappalis, konyhasarkot, fürdõszobát, és külön WC-t tartalmaz. A konyhasarok teljesen felszerelt, hûtõ, mikró, és a konyhákban megszokott háztartási eszközök találhatók benne. Az apartman közelében étterem található (50m) ahol félpanziós ellátás is igénybe vehetõ.
Az apartman maximum 5 fõ részére vehetõ igénybe! Üdülési csekket 100%-ban elfogadunk! Garázs használat díjtalan!
Az apartmant az érkezés napján 13 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. Kellemes idõtöltést és jó pihenést kívánunk!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink