Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Golden Relax Apartman
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány - Fürdõ utca sarokEmail: info@goldenrelax.hu
Telefon: +36-30-689-1556Fax: +36-54-410-004
Gps: 47.4520180 , 21.4034650

Bemutatkozás

A Goldenrelax apartmanok Hajdúszoboszlón az Aqua-Palace fürdõkomplexumtól és a gyógyfürdõtõl mindössze 30 méterre fekvõ Palace apartmanházban találhatók. Családias hangulatú apartmanjaink fõként a 4-5 fõs önnellátást igénylõ családok igényeinek alakítottuk ki, de mivel az apartanház a szállodasor kezdõ épülete és a sétálóutca centrumában található így a nem önnellátást kedvelõk számára is számtalan lehetõség nyíllik. A légkondicionált helyiségek, színes tv, saját fürdõszoba, jól felszerelt konyha a vendégeink kényelmét szolgálja! A parkolás az épület zárt teremgarázsában INGYENES!!!
Az GOLDENRELAX apartmanok Hajdúszoboszló legszebb üdülõövezetében, közvetlenül a Gyógyfürdõ bejárata mellett található. Az szállás felszereltsége minden igényt kielégít. Tágas nappali és hálószoba valamint dolgozósarok és igényesen felszerelt konyha, fürdõszoba áll a vendégek rendelkezésére. A hálószobákban franciaágy, a nappaliban kihúzható ülõgarnitúra biztosítja a kényelmes pihenést.
Kinek ajánljuk az apartmant?
- 4 tagú Családoknak
- Házaspároknak
- Gyógyulni, pihenésre vágyó
nyugdíjasoknak, mert gyalog könnyen és gyorsan megközelíthetõ a fürdõ
- Fiataloknak, mert a Strand és Aquapark bejárata 50 méterre van
- Csoportoknak
A szomszédos szállodában wellness, gyógy szolgáltatás társadalombiztosítási kártya felmutatása esetén kedvezményes, elérhetõ áron vehetõ igénybe.
A PALACE Apartman- házban található 70 férõhelyes étterem és cukrászda, mely hangulatos terasszal, élõ zenével várja a kedves Vendégeket egész évben! A földszinten színvonalas üzletek, valamint pénzváltási lehetõség szolgálják vendégeink kényelmét.
Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink