Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Rudolf Spa Hotels*** és Erzsébet Hotel***
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 23.Email: hotelrudolf@email
Telefon: (+36-1) 225-3384, (+36-30) 533-4030, (+36-1) 225-3385Fax: (+36-1) 202-0319
Gps: 47.4538270 , 21.4055918

Bemutatkozás

Rudolf Spa Hotels***:
A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres fürdõkomplexum szomszédságában, a szállodasoron. A háromcsillagos szálloda elegáns mediterrán hangulatot, lifttel ellátott épületet és kényelmes szobákat kínál.
A szállodában 37 kétágyas, fürdõszobás szoba, 6 apartman, 5 háromágyas családi szoba és 2 lakosztály található. A szobákban színes televízió, telefon, minibár szolgálja a vendégek kényelmét, a fürdõszobák hidromasszázs-zuhanykabinnal, hajszárítóval vannak felszerelve. A családi szobák három fõre vannak berendezve, míg az apartmanok két szobából állnak, melyek boltívvel vannak elválasztva egymástól.

Erzsébet Hotel***:
Engedje, hogy magával ragadja egy tradicionális szálloda eleganciája és klasszikus hangulata és egy egyedülálló természeti csoda, a Hévízi tófürdõ varázsa! Hogy mindezt együtt hol élheti át? Rövid a válasz: Hotel Erzsébet Hévíz.
A szálloda a világhírû gyógyfürdõ bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. Kényelmüket a hotel 48 ízlésesen berendezett szobája garantálja, melybõl három nappalival bõvített. Szobáink klíma berendezéssel, saját fürdõszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal, széffel és minibárral felszereltek. Hogy ne csak Önök, hanem autójuk is a legjobb helyen legyen, a szálloda mélygarázsa áll rendelkezésükre.
Élje át Hévíz, a gyógyító, egészségmegõrzõ ékszerdoboz kisváros varázsát, használja a hotelben üdülési csekkjét egy igazi családi kikapcsolódásra, vagy jöjjön el hozzánk egészségpénztári kártyájának felhasználásával, és töltõdjön újra életerõvel!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink