Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Ababed Apartman
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 6/c/16.Email: info@ababed.hu
Web: www.ababed.huTelefon: 06-30/974-0565
Gps: 47.4518256 , 21.4032070

Bemutatkozás

Hajdúszoboszló hazánk egyik legnépszerûbb üdülõvárosa. Gyógyfürdõje és Aquaparkja révén Európa szerte ismert, és rendkívül kedvelt üdülõhely. Mivel a hazai és a határon túli vendégek száma is folyamatosan nõ, így természetes, hogy az olcsó, de kényelmes szállás iránt is dinamikusan növekszik a kereslet. Azt azonban mindenki tudja, hogy általában a kényelmes, komfortos szállás és az olcsó szálláshely nem szinonim kifejezések, az esetek többségében éppen ellentétes jelentéssel bírnak. Szerencsére azért vannak még kivételek.
Ha Ön Hajdúszoboszló városában egy olcsó és kényelmes apartman szálláshelyet keres, akkor azt hiszem, minden túlzás nélkül kijelenthetem, hogy most a lehetõ legjobb helyen jár. Természetesen ez így akár üres kijelentésnek is tûnhet, ezért az alábbiakban röviden körülírom, hogy miért is olyan népszerû apartmanunk a Hajdúszoboszlón nyaralás, fürdõzés vagy felüdülés céljából szállást keresõ vendégek körében.

A fiatalosan berendezett, modern szálláshely minden bizonnyal legfontosabb eleme a kényelmes franciaágy. Ezen kívül található egy másik, hasonló kényelmet biztosító, nagy méretû fekvõ alkalmatosság egy kombinált, kihajtható ülõgarnitúra formájában. Ennek mérete sem sokkal marad el a franciaágyétól, pontosan 140x200 cm-es, tehát alvás céljából két felnõtt számára ez is maximális kényelmet képes nyújtani. Nappal viszont jólesõen ellazulhatunk benne, miközben a falra szerelt plazma TV-n nézzük kedvenc mûsorunkat. Az apartman hûtõ-fûtõ klíma berendezéssel van ellátva, így a legnagyobb kánikula közepette sem kell a hõségtõl szenvedni.
A berendezési tárgyak részét képezi többek között a beépített hûtõszekrény, a kerámialapos tûzhely és a mikrohullámú sütõ. Ezen kívül a vendégek rendelkezésére áll még kávé- és teafõzõ, illetve kenyérpirító is.
A fürdõszoba igényesen kialakított, higiénikus, zuhanykabinnal van felszerelve. A fürdõszoba felszerelései közé tartozik a ruhaszárító, illetve a hajszárító is.
Kisgyermekes családok számára igényes babaetetõt, babaágyat, valamint babafürdetõ kádat is biztosítunk, hogy a legapróbb családtagok se szenvedjenk semmiben hiányt.
A vendégeink kikapcsolódását, szórakozását a falra szerelt impozáns plazma TV, míg az értékeik biztonságát beépített trezor szolgálja.
A csomagok elhelyezésére az elõszoba tágas és elegáns gardróbja nyújt lehetõséget.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink